3 Ağustos 2016 Çarşamba

Paykasa Kart teknoloji alt yapısı nasıldır

Ön tediye yolu sistemlerinde en fazla kullanılan tarayıcılardan birisi Paykasa olurken, bu konuyla alakalı bilhassa yüksek RAM kullanımı sebebiyle tarayıcı bir çok kez tenkit alıysilahlı güç. Ancak sanal kart aracılığıyla yapılmış olan en son izahlarda tarayıcıda yer alan birçok handikabın ortadan kaldırıldığı belirlendi . Bu yönden bir sonraki günlerde yayımlanacak yepyeni sürüm ile beraber hız ve performans mananında güzel bir artışın yaşanacağı açıklandık.

Paykasa Kullanımı Hızlı Olacak

Video seyretmek talep eden bireylerin Paykasa üzerinden çoğalış daha çabuk bir biçimde video izleme işlemlerini yapabileceği açıklanırken, bununla beraber çabuk yüklemenin yaşanmasına karşın kuvvet kullanımı ile ilgili da iyileştirmeler yaşanmış vaziyette .

Paykasa işlemlerinde cihazlarda daha çok kuvvet kullanımı yapan sanal kart, yepyeni Paykasa ile beraber bu konuyla alakalı iyileştirmeye gitmiş vaziyette . Böylelikle eskiyen versiyonlara yönelik yepyeni sürüm çok daha az bir tüketim yapacak. Paykasa amaçlı yayınlanacak 52 sürüm ile beraber kullanıcıların bütün bu özelliklerden yararlanabileceği açıklanırken, Paykasa bu sayede daha uzunca bir pil geçerliliği sunacak. Bu yönden yepyeni Paykasa üyeler aracılığıyla fazladan sevilecek. Yepyeni sürüm onuncu hafta itibari ile beraber indirilmeye çıkacak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder